loading...

nedjelja, 1. travnja 2018.

  • nedjelja, travnja 01, 2018

SASTOJCI
biskvit x 2
3 jaja
3 žlice šećera
2 žlice brašna
1 žlica kakaa
1/2 praška za pecivo


KREMA
3 pudinga od čokolade
7 žlica šećera
3 žlice gustina
2 rebra čokolade

 
1 l mljeka
1 margarin

POTREBNO
0,5 l sl.vrhnja
glazura
5 žlica šećera
4 rebra čokolade
10 dkg margarina
1 žlica mljeka
2 žlice vrhnja za kuhanje

PRIPREMA
1.
za biskvit umutiti jaja sa šećerom , dodati brašno kakao i prašak za pecivo, peći u velikoj tepsiji na foliji u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko desetak minuta treba paziti jer biskvit je dosta tanak, tako dva puta , gotovi biskvit prerezati u tri trake
2.

 
za kremu razmutiti puding od čokolade sa šećerom i gustinom , u litri mljeka istopiti čokoladu i ukuhati puding kremu ostaviti da se ohladi zatim u nju dodati izrađeni margarin
3.
izlupati slatko vrhnje i filovati kora-krama-šlag, kora-krema-šlag, kora-krema-šlag na šlag staviti pripremljenu glazuru od ove mase dobijete dvije štruce odnosno dva kolača
Posluživanje
ja nisam stavljala glazuru na kolač jer nisam stigla , ali je odličan i sa naribanom čokoladom

http://www.coolinarika.com/
POSLASTICE
loading...

ADMIN

Ukupno prikaza stranice

POPULAR POST

loading...
Pokreće Blogger.

Blog Archive

Za svaku bolest postoji lijek, osim smrti.

Post Top Ad

Pretraži ovaj blog

Translate

Popular Posts

Blog Archive