loading...

četvrtak, 5. travnja 2018.

  • četvrtak, travnja 05, 2018

SASTOJCI
1 kg brasna
1/2 pak. kvasca
1,5 dl jogurta
1 kesica praska za pecivo
1 dl ulja
2 kasicice soli


 
po potrebi voda

Za nadjev:
200 ml Ketchupa blagog Podravka
200 g naribanog sira edamera
200 g Šunke u ovitku Podravka narezane na ploške
80 g šampinjona
1 paprika
6 Crnih maslina Podravka

PRIPREMA
Kvasac staviti u vodu sa secerom da naraste pa pomesati sa ostalim namirnicama sa spiska.Jogurt treba da je mlak.Ostaviti 15-tak minuta da krene i uzeti kolicinu koja vam treba za pleh.Pleh

 
podmazati uljem i staviti testo, koje se rukama namaznim uljem razvuce po plehu.Staviti fil po zelji i pravac rerna.Ostatak testa staviti u kese pa u hladnjak i po potrebi vaditi.

http://www.coolinarika.com/
HLJEB / PECIVA
loading...

ADMIN

Ukupno prikaza stranice

POPULAR POST

loading...
Pokreće Blogger.

Blog Archive

Za svaku bolest postoji lijek, osim smrti.

Post Top Ad

Pretraži ovaj blog

Translate

Popular Posts

Blog Archive