SASTOJCI
1 kg brasna
1/2 pak. kvasca
1,5 dl jogurta
1 kesica praska za pecivo
1 dl ulja
2 kasicice soli
po potrebi voda
Za nadjev:
200 ml Ketchupa blagog Podravka
200 g naribanog sira edamera
200 g Šunke u ovitku Podravka narezane na ploške
80 g šampinjona
1 paprika
6 Crnih maslina Podravka
PRIPREMA
Kvasac staviti u vodu sa secerom da naraste pa pomesati sa ostalim namirnicama sa spiska.Jogurt treba da je mlak.Ostaviti 15-tak minuta da krene i uzeti kolicinu koja vam treba za pleh.Pleh
podmazati uljem i staviti testo, koje se rukama namaznim uljem razvuce po plehu.Staviti fil po zelji i pravac rerna.Ostatak testa staviti u kese pa u hladnjak i po potrebi vaditi.
http://www.coolinarika.com/
HLJEB / PECIVA
loading...