loading...

subota, 19. studenoga 2016.





Tibetanski recept beli luk i limun
Tibetanski recept je pronađen u jednom budističkom manastiru na Tibetu i smatra se da je njegova starost najmanje 2000 godina.


Ovaj lek protiv holesterola i triglicerida kao i  naslaga na krvnim sudovima produžava vek te se smatra za eliksir mladosti – dugovečnosti.



STARI TIBETANSKI RECEPT POZNAT OD DAVNINA



Definitivno spada u  najjednostavniji, najefikasniji i najeftniniji način za lečenje holesterola koji postoji. Svako može da ga pripremi u kući i da se obogati njegovim svojstvima.






Osim što je delotvoran za čišćenje krvnih sudova, tibetanski lek poboljšava njihovu elastičnost (sprečava pucanje krvnih sudova), preventivno deluje kod ateroskleroze, infarkta srca, moždanog udara i angine pektoris. Popravlja vid, daje organizmu potrebnu energiju i samim tim ga i podmlađuje takođe sprečava nastanak kancera.



Za njega vam je potrebno:

  • beli luk 300 grama
  • kilogram limuna
Priprema :

Limun sa korom i beli luk sitno sameljite i stavite u litar i po vode koja je prethodno proključala.
Na smanjenoj vatri u poklopljenom sudu kuvati najduže 15 minuta.
Nakon toga sklonite sa vatre i prohladite.
Prespite dobijeni tibetanski lek u staklenu posudu ili teglu.
KAKO SE KONZUMIRA TIBETANSKI LEK?


Svaki dan izjutra popijte na prazan stomak po 0,5 dl ,terapiju primenjujte narednih 25 dana. Zatim napraviti pauzu od 10 dana i onda ponovo primenite sve dok se potpuno ne oporavite.






KAKVA SU ISKSTVA SA TIBETANSKIM LEKOM


Važno je napomenuti da se morate pridržavati  dnevne doze leka i nakon oporavka i poboljšanja prekinite terapiju. Ukoliko ste zdrava osoba i tibetanski recept i lek uzimate isključivo da biste sprečili pad imuniteta i da poboljšate vaše opšte zdravstveno stanje primenjujte ga jednom do najviše dva puta godišnje po 25 dana. Napravite razmak od 6 meseci između dve kure.



KOJI SU NEDOSTACI OVOG PRIRODNOG LEKA?



Zvanično ne postoji ni jedna kontraindikacija na ovaj tibetanski recept,ipak osobe sa slabim i razdražljivim stomakom(videti članak gastritis simptomi) treba da budu oprezne sa ovim lekom. Takođe ukoliko koristite bilo koji lek za razređivanje krvi -antikoagulans obavezno se posavetujte sa vašim lekarom .





Preuzeto sa stranice: http://dijetamesecevemene.com/zdrav-zivot/tibetanski-recept-lek-beli-luk-i-limun/

ADMIN

Ukupno prikaza stranice

POPULAR POST

loading...
Pokreće Blogger.

Blog Archive

Za svaku bolest postoji lijek, osim smrti.

Post Top Ad

Pretraži ovaj blog

Translate

Popular Posts

Blog Archive