loading...

petak, 6. travnja 2018.


Sastojci 20 osoba

sastojci

600-700g. pettit-beurre keksa s okusom maslaca

za kremu 1.
700ml. mlijeka
6-8 žlica Šećera ( kristal)
2 Pudinga okusa karamela-80g.


za kremu 2.
700ml. mlijeka
6-8 žlica Šećera ( kristal)
2 Pudinga okusa lješnjak 80g.

za kremu 3. mix
700ml. mljeka
6-8 žlica Šećera ( kristal)
1 Pudinga okusa karamela 40g.
1 Pudinga okusa lješnjak 40g.

za ukrašavanje torte
350-400ml. Slatkog vrhnja Dolcela

ua posip torte
čooladne,šarene mrvice,ribana čokolada,grubo sjeckani orasi..

Priprema

1.

priprema

kalup promjera- 35x25cm. premažite uljem.



složite prvi red keksa,prelijte 1. vrućom puding kremom (ne treba kekse dodatno umakati u mlijeko,jer će ih vruća puding krema omekšati).

2.

složiti drugi red keksa,preliti 2. vrućom puding kremom,opet red keksa,preliti 3. vrućom puding kremom i red keksa.
3.

izmiksati šlag ili tučeno slatko vrhnje i ukrasiti tortu.(za svečanije prigode odlična je i sa čokoladnom glazurom)

tortu dobro ohladite i drugi dan poslužite.
4.

puding kreme pripremite prema uputstvu na vrećici (nije potrebno dodavati margarin ili maslac,kreme su čvrste i kompaktne).

Posluživanje

pudinge možete koristiti po vašoj želji i kombinirati razne okuse..(uskoro nam dolazi i sezonsko voće,pa se torta idealno može složiti i s voćem i koristiti voćne pudinge) uživajte!
loading...

ADMIN

Ukupno prikaza stranice

POPULAR POST

loading...
Pokreće Blogger.

Blog Archive

Za svaku bolest postoji lijek, osim smrti.

Post Top Ad

Pretraži ovaj blog

Translate

Popular Posts

Blog Archive