Sastojci 20 osoba
sastojci
600-700g. pettit-beurre keksa s okusom maslaca
za kremu 1.
700ml. mlijeka
6-8 žlica Šećera ( kristal)
2 Pudinga okusa karamela-80g.
za kremu 2.
700ml. mlijeka
6-8 žlica Šećera ( kristal)
2 Pudinga okusa lješnjak 80g.
za kremu 3. mix
700ml. mljeka
6-8 žlica Šećera ( kristal)
1 Pudinga okusa karamela 40g.
1 Pudinga okusa lješnjak 40g.
za ukrašavanje torte
350-400ml. Slatkog vrhnja Dolcela
ua posip torte
čooladne,šarene mrvice,ribana čokolada,grubo sjeckani orasi..
Priprema
1.
priprema
kalup promjera- 35x25cm. premažite uljem.
složite prvi red keksa,prelijte 1. vrućom puding kremom (ne treba kekse dodatno umakati u mlijeko,jer će ih vruća puding krema omekšati).
2.
složiti drugi red keksa,preliti 2. vrućom puding kremom,opet red keksa,preliti 3. vrućom puding kremom i red keksa.
3.
izmiksati šlag ili tučeno slatko vrhnje i ukrasiti tortu.(za svečanije prigode odlična je i sa čokoladnom glazurom)
tortu dobro ohladite i drugi dan poslužite.
4.
puding kreme pripremite prema uputstvu na vrećici (nije potrebno dodavati margarin ili maslac,kreme su čvrste i kompaktne).
Posluživanje
pudinge možete koristiti po vašoj želji i kombinirati razne okuse..(uskoro nam dolazi i sezonsko voće,pa se torta idealno može složiti i s voćem i koristiti voćne pudinge) uživajte!
loading...