loading...

subota, 7. travnja 2018.


SASTOJCI
250 grama margarina
250 grama šećera
250 grama brašna
5 jaja

 
300 grama marmelade

PRIPREMA
1.
Margarin sobne temperature pjenasto izmješajte sa šećerom pa postepeno dodajte jedan po jedan žumanjak i na kraju prosijano brašno.
2.
Istucite snijeg od bjelanjaka pa i njega lagano dodajte i rukom izmješajte u smjesu.
3.

 
Smjesu podjelite na tri dijela i razmažite svaki dio na pek papir na veličinu 30x30.
Pecite na 170 stupnjeva oko 10-15 min.
4.
Prvo tijesto namažite marmeladom i zarolajte.
5.
Drugi pečeni list rolade isto namažite marmeladom, pa na početak stavite prvu roladu i sve zajedno opet zarolajte. Tako isto i sa listom treće rolade.
6.
Na tacnu stavite šećera i roladu uvaljajte u taj šećer.
7.
Napomena: kore mažite i rolajte dok su tople.

http://www.coolinarika.com/
POSLASTICE

ADMIN

Ukupno prikaza stranice

POPULAR POST

loading...
Pokreće Blogger.

Blog Archive

Za svaku bolest postoji lijek, osim smrti.

Post Top Ad

Pretraži ovaj blog

Translate

Popular Posts

Blog Archive