loading...

subota, 7. travnja 2018.


POTREBNI SASTOJCI:
4 jaja
12 velikih kasika šećera
12 velikih kasika ulja
12 velikih kasika mlijeka
12 velikih kasika brašna
1 vanilij šećer
1 prašak za pecivo

Umak od čokolade
3,5 decilita mlijeka
4 kasike šećera
1/4 od margarina
25 dekagrama čokolade za kuhanje

NACIN PRIPREME:
Cijela jaja dobro upjenit sa šećerom i vanilij šećerom. Dodat ulje pa najmanjom brzinom s mikserom promiješati. Dodati mlijeko, pa promiješati na isti način.
Brašno izmiješati s praškom za pecivo pa dodavati postepeno u smjesu od jaja i opet mikserom, najmanjom brzinom, miješati.
Za umak od čokolade




Na vatru stavite mlijeko s margarinom i šećerom neka se sve otopi i sjedini. Maknite s vatre i umiješajte čokloadu i miješajte dok se ne rastopi.
Kad se umak malo prohladio, jednom rukom umočite komad kolača u čokoladu a drugom rukom ga uvaljajte u kokos. Ovo je važno da se kokos manje ”šporka” od čokolade.
loading...

ADMIN

Ukupno prikaza stranice

POPULAR POST

loading...
Pokreće Blogger.

Blog Archive

Za svaku bolest postoji lijek, osim smrti.

Post Top Ad

Pretraži ovaj blog

Translate

Popular Posts

Blog Archive