loading...

utorak, 3. travnja 2018.


SASTOJCI
17,5 dag omekšalog margarina
10 dag šećera
1 vanilin šećer




1 jaje
17,5 dag brašna
7,5 dag škrobnog brašna
10 dag mljevenoga maka
20 dag bijele čokolade za glazuru
1 v.ž ulja



PRIRPEMA
Zamijesite tijesto od omekšaloga margarina,šećera,vanilin šećera.Dodajte 1 jaje,brašno,škrobno brašno i mak.

Pećnicu ugrijte na 180 stupnjeva i pripremite 2 velika lima.Štrcaljku za kolačiće ili vrečicu za ukrašavanje sa zvjezdolikim tuljcem napunite tijestom.Istiskajte tijesto na lim u obliku prutića duljine oko 5 cm.

Pecite ih oko 8-10 minuta dok ne popostanu zlatnožuti(ovisi o debljini).Ohladite ih.Za čokoladnu glazuru otopite na pari čokoladu s uljem.

Umočite polovicu keksa u glazuru i ostavite da se osuši.Poslužite ili spremite u kutiju za kekse.

Izvor:http://www.coolinarika.com/
POSLASTICE
loading...

ADMIN

Ukupno prikaza stranice

POPULAR POST

loading...
Pokreće Blogger.

Blog Archive

Za svaku bolest postoji lijek, osim smrti.

Post Top Ad

Pretraži ovaj blog

Translate

Popular Posts

Blog Archive