loading...

nedjelja, 8. travnja 2018.

  • nedjelja, travnja 08, 2018



Kako bi pokušali izbeći teške metode konvencionalne medicine donosimo vam isprobani recept za efikasan narodni lek koji topi i izbacuje kamenčiće iz organizma.



Sastojci:

– 250 g šećera u prahu
– 0.25 l maslinovog extra devičanskog ulja
– 250 g limuna sa korom
– 250 g peršunovog korena (samlevenog)
– 250 g meda


Uputstvo:

Limun dobro operete. Nakon što limun očistite, isecite ga na komadiće i sameljite u blenderu, koren peršuna ogulite isecite na komadiće i sameljete ga kao i limun. Sve pomešajte i dodate med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke mešajte tako dugo dok se masa potpuno ne izjednači.

Za probleme s kamenčićima u bubregu i žuči potrebno je uzimati jednu supenu kašiku smese ujutru na prazan stomak i uveče pred spavanje. Smesu je potrebno držati u frižideru svo vreme u staklenoj flaši jer je kvarljiva. Za rešavanje većine problema s peskom ili kamenčićima u bubrezima i žuči potrebno je popiti dve navedene mere.

(Nakon što potrošite prvu napravite još jednu smesu jer je kvraljiva te se pravi po meri od 250 g po sastojku). Smesa je osmišljena i isprobana u svrhu otapanja kamnčića i vrlo je delotvorna.

Smesa je vrlo prijatnog ukusa, a njen sastav jako je zdrav i za druge namene te ga i drugi ukućani mogu koristiti uporedo s osobom koja boluje od kamena u organizmu. Važno je napomenuti da se za vreme korišćenja terapije trebaju piti što veće količine tečnosti , najbolje vode.

Izvor: kucnilekar.com
loading...

ADMIN

Ukupno prikaza stranice

POPULAR POST

loading...
Pokreće Blogger.

Blog Archive

Za svaku bolest postoji lijek, osim smrti.

Post Top Ad

Pretraži ovaj blog

Translate

Popular Posts

Blog Archive