loading...

subota, 7. travnja 2018.


SASTOJCI
1 paket gotovih kora
3 jaja
1 kiselo vrhnje
250 g feta sira (ili bilo kojeg slanog sira po vašoj želji)
200 g kajmaka
1/2 kg špinata
malo soli
 
2 dcl mineralne vode
2 dcl ulja


PRIPREMA
1.
Špinat dobro operite, ocijedite i narežite na sitno.
Jaja, sol i kiselo vrhnje zamutite u zdjeli. Dodajte kajmak i fetu sir iskidan na male komadiće.
2.

 
U čaši razmutite ulje i min. vodu. Uzmite jednu koru, premažite je mješavinom ulja i mineralne. Povremeno ovu mješavinu opet malo promješajte. Stavite drugu koru, opet premažite , pa stavite nadjev od sira i na to špinat. Moj je bio predhodno zamrznut. Zarolajte, malo savijte rubove štručica i stavite u namašćeni pleh od špahera.
Sve to ponovite sa svim korama, za svaku štrucu po dvije, znači dobit ćete 5 štruca. (U našim pakovanjima je najčešće 10 kora.)
3.
 Premažite ih mješavinom ulja i mineralne.
4.
Štruce izrežite na manje komade i stavite peći na 200 °C nekih pola sata do 45 minuta ili dok lijepo ne prumneni.

Posluživanje
Kao prilog je najbolji jogurt ili kiselo vrhnje, a moj suprug kaže i pivo :D
U slast!

http://www.coolinarika.com/
GLAVNA JELA
loading...

ADMIN

Ukupno prikaza stranice

POPULAR POST

loading...
Pokreće Blogger.

Blog Archive

Za svaku bolest postoji lijek, osim smrti.

Post Top Ad

Pretraži ovaj blog

Translate

Popular Posts

Blog Archive