loading...

utorak, 3. travnja 2018.

 
Sastojci 6 osoba

1 l mlijeka
2 dcl Grisa (pšenične krupice) Podravka
1,5 dcl šećera
2 Vanilin šećer Dolcela
1 jaje

25 dag margarina ili maslaca
1/2 l vrhnje za šlag dolcela 5+
40 dag petit keksi

Priprema

1.

Pomiješajte griz,šećer,vanilin šećer i jaje….pa skuhajte sa litrom mlijeka.Dobro ohladite.U ohlađenu kuhanu kremu dodajte izrađeni maslac i izmiksajte u glatku kremu.Šlag napravite posebno.
2.



Na tacnu složite red petit keksi.Ja sam stavila 4 reda.Keksi se ne moraju namakati u mlijeko jer će omekaniti od kreme.
3.

Na prvi red keksi premazati polovicu kreme od griza .Prekriti sa polovicom šlaga.Opet staviti red keksi,polovicu kreme i preostali šlag.

4.

Ukrasiti po želji.Kod mene polovica sa krokantom,a polovica sa čokoladnim mrvicama.A vi po svojoj želji….
loading...

ADMIN

Ukupno prikaza stranice

POPULAR POST

loading...
Pokreće Blogger.

Blog Archive

Za svaku bolest postoji lijek, osim smrti.

Post Top Ad

Pretraži ovaj blog

Translate

Popular Posts

Blog Archive