loading...

ponedjeljak, 2. travnja 2018.

  • ponedjeljak, travnja 02, 2018

Sastojci
6 bjelanjaka
200 grama šećera
1 žlica jabučnog octa

Krema:
1/2 l vrhnja za šlag
200-300 grama kremastog sira
šećer po ukusu
maline

Priprema
Izmiksajte bjelanjke, dodajte malo po malo šećer dok se ne rastopi te jabučni ocat.
Beze smjesu stavite u veliki protvan od pećnice na pek papir.
Pecite 35 min. na 160 stupnjeva.



Izmiksajte šlag, dodajte sir i šećer po želji te namažite koru čim se malo ohladila.
Poslažite maline.
Zarolajte koru te stavite u frižider da se dobro ohladi.
loading...

ADMIN

Ukupno prikaza stranice

POPULAR POST

loading...
Pokreće Blogger.

Blog Archive

Za svaku bolest postoji lijek, osim smrti.

Post Top Ad

Pretraži ovaj blog

Translate

Popular Posts

Blog Archive