loading...

petak, 16. veljače 2018.




Bethani i Tim Webb bili su ne malo iznenađeni kada su saznali da će dobiti četiri bebe.Tim se skoro onesvijestio upravo u liječničkoj ordinaciji. Bethani nije mogla vjerovati da je to istina, i osporavala je to cijelo vrijeme.

Šokirani vijestima, Bethani i Tim pripremali su se za rođenje svoje četvero djece. Uz neke kombinacije uzbuđenja i brige, Tim i Bathani dočekali su četiri nova života u njihovoj obitelji.


Bethani je morala proći carski rez kako bi lakše rodila svoju djecu. Nakon što je sve završilo obitelj Webb je upoznala četiri identične djevojke.

Na pitanje kako se osjeća o ovom čudesnom otkriću, Bethani je rekla “To je malo nevjerovatno znajući da vodim brigu o četiri male bebe, ali će biti dobro.”

Prema Raisingmultiples.org, vjerojatnost za rođenje četiri identične djevojke bez vanjskog utjecaja oko 1 od 15 milijuna, što jčini ovo nevjerojatno rijetkom situacijom.

Četiri identične djevojčica se zove Abigajili, Grace, Emily i Mckayla. Bethani priznaje da joj je teško za razlikovanja curica pa su ona i Tim isplanirali uspostaviti sustav za farbanje noktiju kao metodu za njihovo identificiranje.

Bebe trenutno spavaju zajedno u jednoj velikoj kolijevci. Bethani spominje kakose čini da bebe nedostaju jedna drugoj kada nisu zajedno tako da držanje ih zajedno je najbolje za sve.
loading...

ADMIN

Ukupno prikaza stranice

POPULAR POST

loading...
Pokreće Blogger.

Blog Archive

Za svaku bolest postoji lijek, osim smrti.

Post Top Ad

Pretraži ovaj blog

Translate

Popular Posts

Blog Archive