loading...

četvrtak, 22. veljače 2018.

  • četvrtak, veljače 22, 2018


Legenda Formule 1 Michael Schumacher nakon četiri godine od teške nesreće na skijanju, napravio je svoje prve korake uz pomoć terapeuta.

Ovu vijest objavio je kineski medij Yibada koji djeluje u 35 svjetskih metropola, dok službene potvrde o njegovom stanju još uvijek nema. Nove informacije o legendi formule 1 dolaze uslijed sve većeg medijskog mraka o njegovom zdravstvenom stanju, a sve na zahtjev njegove porodice.


Nekadašnji vozač Philippe Streiff izjavio je kako je Schumacher smješten u invalidska kolica jer nije u stanju da se samostalno kreće. Schumacher
je u nesreći na skijanju 2013. godine pretrpio je teške povrede glave i mozga nakon udarca u stijenu. On je u komi bio do septembra 2014, nakon
čega je oporavak nastavio u svom domu.


U javnosti je nakon toga bilo jako malo informacija o njegovom zdravstvenom stanju, dok nijedna njegova fotografija nakon nesreće nije objavljena. Više o zdravstvenom stanju legende F1 zadnjih mjeseci svjetski mediji tražili su od njegovih bivših kolega Rossa Brawna i Jeana Todta, koji su nakon posjete Schumacheru kratko kazali da se on i dalje bori.

ADMIN

Ukupno prikaza stranice

POPULAR POST

loading...
Pokreće Blogger.

Blog Archive

Za svaku bolest postoji lijek, osim smrti.

Post Top Ad

Pretraži ovaj blog

Translate

Popular Posts

Blog Archive